Σειρά Ortie από την Klorane

Παραδοσιακή και αποδεδειγμένη στυπτική, καθαριστική, αντιφλεγμονώδη, τονωτική και διουρητική δράση

Εδώ και 50 χρόνια, το Klorane Botanical Foundation δεσμεύεται για την προστασία της φύσης και όλων των θησαυρών της. Ένας από αυτούς είναι και το νερό! Χαρακτηριστικές δράσεις του το «Μεγάλο Πράσινο τείχος», όπου περιόρισε την ερημοποίηση στην Υποσαχάρια Αφρική με τη φύτευση χουρμαδιών της ερήμου και ο καθαρισμός των νερών χάρη στην υδάτινη μέντα. Το ίδιο κάνει και η Klorane και φέτος το αποδεικνύει ακόμα περισσότερο με ένα ιστορικό συστατικό της, την Τσουκνίδα!

Η τσουκνίδα έχει παραδοσιακή και αποδεδειγμένη στυπτική, καθαριστική, αντιφλεγμονώδη, τονωτική και διουρητική δράση.
Η δική μας τσουκνίδα είναι ένα αειθαλές φυτό με ρίζωμα, που καλλιεργείται βιολογικά στην Ανατολική Ευρώπη, φυσικά και χωρίς φυτοφάρμακα. Η συλλογή των ριζών της γίνεται το φθινόπωρο και το χειμώνα και στη συνέχεια αποξηραίνονται φυσικά στον ήλιο.

Η Klorane καλλιεργεί την τσουκνίδα με απόλυτο σεβασμό και προστασία στα 120 είδη που βρίσκονται στο οικοσύστημα και το 2020 παρουσιάζει μια μοναδική καινοτομία στην εξοικονόμηση νερού.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα με Τσουκνίδα της Klorane που εξυγιαίνει το τριχωτό της κεφαλής και χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση στα μαλλιά

ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ