ΣΕΙΡΑ MENTHE AQUATIQUE ΑΠΟ ΤΗΝ KLORANE

Με μέντα που καλλιεργείται βιολογικά στη Νοτιοδυτική Γαλλία

Εδώ και 50 χρόνια, η KLORANE φροντίζει εσάς φροντίζοντας τη φύση. Κάθε μέρα δεσμευόμαστε: να καλλιεργούμε με σεβασμό, να διατηρούμε τα φυσικά αποθέματα, να παίρνουμε από αυτά τις ευεργετικές τους ιδιότητες δημιουργώντας βοτανικές φροντίδες που παράγονται στη Γαλλία.

Με αυτό το γνώμονα επιλέξαμε την Μέντα που χρησιμοποιείται για τις τονωτικές και αναζωογονητικές της ιδιότητες σε όλο τον κόσμο. Επιλέξαμε το είδος Menthaaquatica L. για την υψηλή περιεκτικότητά της σε πολυφαινόλες, και την επιστημονικά αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική και απορρυπαντική της δράση στο τριχωτό της κεφαλής***.

Την καλλιεργούμε βιολογικά, στη Νοτιοδυτική Γαλλία. Μια εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα στο KLORANE BOTANICAL INSTITUTION και τη ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του κινεζικού Πανεπιστημίου Tsinghua έφερε στο φως τις άγνωστες αντιοξειδωτικές ιδιότητες αυτού του είδους όταν έρθει σε επαφή με το νερό.
Μετά από 2 χρόνια έρευνας πάνω στις εξαιρετικές ιδιότητες της Υδάτινης μέντας, ανακαλύψαμε την μοναδική της δράση: Καθαρίζει το νερό & και εμποδίζει την ανάπτυξη τοξικών φυκών στο γλυκό νερό.

Η καλλιέργειά της είναι βιολογική και μειώνουμε τον αντίκτυπο των προϊόντων μας στο περιβάλλον με βιοδιασπώμενες συνθέσεις και οικολογικά σχεδιασμένες συσκευασίες. Οι εγγυήσεις της; ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ:

Ανακαλύψτε τα προϊόντα με υδάτινη Μέντα της Klorane που αποτοξινώνει το τριχωτό και τα μαλλιά «αναπνέουν»

ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ