2017

Μοιραζόμαστε το όραμα μας με τα παιδιά και ομορφαίνουμε την πόλη μας!

ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ «ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΓΗ ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»
“EΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ» Αυτή είναι μια από τις αποστολές του Klorane Botanical Foundation σε όλο τον κόσμο και εμείς στην Ελλάδα δεν θα μπορούσαμε να μην την ακολουθήσουμε. Το 2017 το Klorane Botanical Foundation στην Ελλάδα γίνεται χορηγός στο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών « Ευαισθητοποίηση των μαθητών προς το πράσινο και την ανάγκη προστασίας των αυτοφυών φυτών». Χιλιάδες μαθητές από σχολεία Αθήνας και των γύρω περιοχών επισκέπτονται τον υπέροχο κήπο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου με σκοπό να έρθουν σε επαφή με τη φύση και να γνωρίσουν αυτοφυή φυτά της πατρίδας μας.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το Δεκέμβριο του 2015 η KLORANE έγινε υπερήφανος χορηγός της μεταφύτευσης 5 αιωνόβιων ελαιόδεντρων σε κεντρικά σημεία της Αθήνας μετά από κάλεσμα της «ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε Α.Ε» για τη σωτηρία και μεταφύτευσή τους. Στα πλαίσια της κατασκευής του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας αλλά και της περιβαλλοντικής της ευαισθησίας, η «ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε Α.Ε.» έχει αναπτύξει μια καινοτόμο δράση που σχετίζεται με την διάσωση όσο το δυνατόν περισσότερων ελαιόδεντρων κυρίως μέσω της διαδικασίας της μεταφύτευσης. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε ένας μηχανισμός δωρεάν διάθεσης ελαιοδέντρων σε Δήμους και άλλους φορείς του Δημοσίου μέσω χορηγιών που εξασφαλίζει η «ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε Α.Ε.»

Το Νοέμβριο του 2017 ο Δήμος Αθηναίων τοποθέτησε ενημερωτικές πινακίδες σε αυτά τα δέντρα έτσι ώστε ο κάθε πολίτης της Αθήνας και όχι μόνο να μπορεί να μάθει την ιστορία τους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2017

"Φύτεψε μια ελιά και γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο!"
Οι νικητές μας.

Mαρία Γεωργιάδου
Νικόλαος Παπαδόπουλος
Νίκος Καλανιώτης

Το ταξίδι μας στην Γαλλία

Klorane Nature Project - Βοτανολογικό Ίδρυμα Κlorane