ΓΙΝΕ ΕΣΥ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Ζήσε κι εσύ την ευγενή τέχνη, του να προστατεύεις ένα καρπό και μάλιστα αυτόν που είναι συνώνυμος με την Ελλάδα την ΕΛΙΑ και ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!

Στείλτε μας τη φωτογραφία, μιας πρόσφατα φυτεμένης ελιάς και σημειώστε το χώρο που βρίσκεται για να γίνετε ένας από τους τρεις νικητές που θα κερδίσουν ένα ταξίδι στις εγκαταστάσεις του Βοτανολογικού Ιδρύματος Klorane στη Γαλλία!

Ακόμη, εάν θέλετε μπορείτε χάρη στη δική σας πρωτοβουλία να ομορφύνετε ακόμα περισσότερο το χώρο που ζείτε! Πώς; Φυτεύοντας μία ελιά:

Στη βεράντα του σπιτιού σας
Στην πλατεία του χωριού σας
Στην αυλή του σχολείου του παιδιού σας

Και να μας στείλετε τη φωτογραφία συμμετέχοντας στο διαγωνισμό!

Επιπλέον, όλοι όσοι συμμετέχουν στην κλήρωση θα κερδίσουν ένα προϊόν Klorane!

Δείτε τις συμμετοχές του διαγωνισμού

Για τρία συνεχόμενα χρόνια τώρα οι φίλοι της ελιάς γεμίζουν το φιλόξενο σπίτι της, το KLORANE NATURE PROJECT με υπέροχες εικόνες. Μας ταξιδεύουν σε καταπράσινους ελαιώνες σε θάλασσες και στεριές διεκδικώντας ένα ταξίδι στη Γαλλία και στις εγκαταστάσεις του ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ KLORANE. Oι νικητές ακόμα μιλούν γι’αυτή την εμπειρία που έμεινε μια γλυκιά ανάμνηση αλλά και ελπίδα ότι η φύση θα παραμείνει ένας κήπος για τα παιδιά όσο υπάρχουν άνθρωποι με πάθος που τη φροντίζουν!

Το όμορφο ταξίδι μας με ξεναγό τον πολύτιμο φυτικό θησαυρό μας, την ελιά ξεκίνησε το 2014 όπου οι φίλοι μας συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο διαγωνισμό του kloranenatureproject για την αναζήτηση των αρχαιότερων ελαιόδεντρων. Υπέροχες φωτογραφίες δέντρων-έργων τέχνης που μας διηγήθηκαν την ιστορία που έφεραν στο μεγάλο τους κορμό και στα γέρικα κλαδιά τους μας θύμισαν πόσο ιερό είναι το ελαιόδεντρο και μας συγκίνησαν.

Το 2015 ακόμα περισσότεροι λάτρεις της ελιάς μοιράστηκαν μαζί μας το ρόλο της στη ζωή τους! Ανέβασαν την αγαπημένη τους φωτογραφία όπου η ελιά, οι καρποί της, τα φύλλα της πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητά τους στο παρόν τους!

Το 2016 το ένδοξο παρελθόν της ελιάς, αποτυπώθηκε με μοναδικές εικόνες, κείμενα και ποιήματα. Από το Μινωικό πολιτισμό, ως τους Ολυμπιακούς αγώνες και από τους περήφανους κορμούς που στέκονταν αγέρωχοι σε ένα Κυκλαδονήσι μέχρι αιωνόβια ελαιόδεντρα που στολίζουν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι νικητές θα επιλεγούν με το ηλεκτρονικό σύστημα randomizer.

O διαγωνισμός ισχύει από 12/04/2017 έως 31/5/2017.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις 6-9/7/17.

Ελάτε να μετατρέψουμε το Klorane Nature Project σε έναν καταπράσινο ελαιώνα όπου τα περήφανα ελαιόδεντρα θα συνεχίζουν να στέκουν αγέρωχα και να δίνουν ζωή σε γενιές και γενιές, ανά τους αιώνες.